PULA

Policija traži svjedoke prometne nesreće na raskrižju Budicinove i Tomasinijeve ulice

Budući da zasad nije utvrđeno koje vozilo je ušlo u raskrižje u vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, policija poziva svjedoke događaja

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 22. svibnja oko 9.25 sati na raskrižju Budicinove i Tomasinijeve ulice u Puli, a u kojoj je nastala materijalna šteta.

U nesreći su sudjelovali automobil Opel, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Budicinove ulice upravljala 53-godišnjakinja i automobil Peugeot, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Tomasinijeve ulice upravljao 61-godišnjak. Oba automobila ušla su u raskrižje dok im je na semaforu bilo uključeno zasad neutvrđeno svjetlo te su se sudarili. U nesreći nije nitko ozlijeđen te je nastala samo materijalna šteta.

Budući da zasad nije utvrđeno koje vozilo je ušlo u raskrižje u vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, policija poziva svjedoke događaja i osobe koje mogu dati korisne informacije vezano za opisanu prometnu nesreću da se osobno jave u Postaju prometne policije Pula-Pola, u Puli, Tršćanska 36 ili na brojeve telefona 052/538-739 ili 192, kako bi se utvrdile sve okolnosti dinamike nastanka prometne nesreće. Korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila istarska@policija.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of