NEMIO DOGAĐAJ U CENTRU GRADA

POLICIJA SE JAVILA S DETALJIMA OKO INCIDENTA U KOJEM JE STRADALA PROFESORICA PULSKE GIMNAZIJE

| Autor: Glas Istre
Incident se dogodio u Stankovićevoj ulici (snimio M. MIJOŠEK)

Incident se dogodio u Stankovićevoj ulici (snimio M. MIJOŠEK)


Pulska policija objavila je svoj izvještaj o nemilom događaju u kojem je stradala profesorica Gimnazije Pula.

Kako je Glas Istre jučer izvijestio, proifesoricu je pretukao muškarac nakon nesuglasica u prometu i slomljena su joj dva rebra. 

Ostalo je nejasno je li profesorica prelazila cestu na pješačkom prijelazu, ili van njega. Prema policijskom izvještaju, ispada da je prelazila na pješačkom, premda se to ne navodi izravno. No, policija ističe da se događaj odvio na raskrižju Stankovićeve i Rimske centurijacije, gdje je, kao i na većini raskršća, obilježen pješački prijelaz. 

Policijsko priopćenje:

"Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 38-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja.

Policija sumnjiči 38-godišnjaka da je 11. listopada oko 7.35 sati, na raskrižju Ulice Rimske centurijacije i Stankovićeve ulice u Puli, nakon nesuglasica u prometu i nakon što je 34-godišnjakinja udarila nogom njegov automobil, izašao iz vozila i odgurnuo ženu u zid. Pritom joj je uputio i ozbiljne prijetnje koje su kod žene izazvale strah i uznemirenost. Ozlijeđenoj ženi pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno kako je teže ozlijeđena.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela, protiv 38-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater