NAJNOVIJEIZA ZATVORENIH VRATA

Počelo suđenje Chiari Pašić i suoptuženoj maloljetnici za ubojstvo malog Denisa


Na Županijski sud u Puli uoči početka suđenja Puljanki Chiari Pašić (32) i maloljetnici za teško ubojstvo Chiarinog sina, trogodišnjeg Denisa Pašića, stigli su njihovi branitelji Davor Štorga i Pavle Peršić. Ubrzo su, oko 9.30 sati, na sud stigli i roditelji optužene maloljetnice. Kako doznajemo od branitelja Peršića za danas je pred sutkinjom Gabrielom Marčetom Ferić iza vrata zatvorenih za javnost predviđeno ispitivanje troje svjedoka. Odvjetnik Štorga je na upit novinara odgovorio da će obranu temeljiti na činjenicam. Upitan za pojašnjenje kazao je da je istina nešto drugačija nego što se dosad iznosilo u javnosti.

- Činjenice će zasigurno biti iznenađujuće, kratko je kazao Štorga, istaknuvši još jednom da je postupak zatvoren za javnost.

Nakon nešto više od dva sata raspravljanja određena je stanka na suđenju Chiari Pašić i maloljetnici. Po izlasku sa suda branitelj Chiare Pašić novinarima je samo kratko kazao da smatra da je mjesto njegovoj branjenici, s obzirom na lijekove koje uzima, nije u istražnom zatvoru već u bolnici. (M.KOŠTA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam