POLICIJA RADI NA SLUČAJU

OTKRIVENO TKO SU AUTORI PORUKE NA ZIDU KOD VODNJANSKE ŠKOLE Grafit su napisali revoltirani nedavnim događajem koji je uznemirio roditelje tamošnjih školaraca

| Autor: Marcello ROSANDA
Grafit na zidu uz vodnjansku osnovnu školu

Grafit na zidu uz vodnjansku osnovnu školu


Razriješen je misterij prijeteće poruke koja je preksinoć osvanula na zidu pored vodnjanske škole u Ulici Žuka. Autori su, kako saznajemo, mladići koji se, izgleda, potpisuju oznakama navijača nogometnih klubova. Naime, oznake na zidu "1950", "86" te "92" simboliziraju redom Torcidu, BBB-e i naše Demone. Mladići su, navodno revoltirani nedavnim sumnjivim događajima u Vodnjanu te su odlučili preuzeti stvari u svoje ruke, snagom simbolike ali i, vidjet ćemo, djelom.

Podsjetimo, prije desetak dana pulska je policija potvrdila prijavu da su dvije nepoznate osobe u blizini igrališta Osnovne škole Vodnjan djeci nudile čokoladu. Na društvenim mrežama se tada proširila i informacija da je djetetu nuđeno da uđe u automobil.

Potom je na zidu uz vodnjansku školu u Ulici Žuka osvanula poruka ispisana crnim sprejem, a sadržaj ukazuje da je upućena "sumnjivcima". Na zidu piše: "Ne kradite nam djecu, zapalit čemo vam svijeću, znamo ko ste lopovske p*čke, sloboda djeci Vodnjan".

Kako to često biva u nedostatku službenih informacija, započele su kružiti razne verzije događaja. Jedna od varijanta tumači da je poruka potaknuta upravo nedavnim pokušajem otmice djeteta.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum