FOTO / ISTARSKI IPSILON

NA VIJADUKTU LIMSKA DRAGA: Neoprezno pretjecao pa se zabio u betonsku ogradu. "Tesla" vrijedna pola milijuna kuna je potpuno smrskana!

| Autor: Portal GlasIstre.hr


U 8.50 došlo je do prometne nesreće neposredno prije vijadukta Limska draga. Prema prvim informacijama, u nesreći je ozlijeđena jedna osoba. Na mjestu događaja su intervenirali rovinjski vatrogasci, a na toj se dionici vozi jednom trakom.

Doznajemo da je prometnoj nezgodi sudjelovalo osobno vozilo koje se kretalo iz smjera Pule prema Umagu. Vozilo se zbog neprilagođene brzine uslijed nepropisnog pretjecanja zaneslo, i udarilo u betonsku zaštitnu ogradu. U vozilu su se nalazile dvije osobe koje na sreću nisu ozlijeđene.

"U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8,50 sati na Istarskom ipsilonu nitko nije ozlijeđen. Nesreća se dogodila kada je njemački državljanin(1961) upravljao automobilom Tesla, njemačke registarske oznake, iz smjera Kanfanara prema Poreču. Prije vijadukta Limska draga, vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom udario u betonsku ogradu gdje je došlo do višestrukog prevrtanja automobila. U automobilu se nalazila i supruga (1965). Za vrijeme obavljanja očevida promet se na navedenoj dionici ceste odvijao jednim prometnim trakom do 11 sati", doznajemo iz službene objave PU istarske. 


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of