ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR

OBITELJSKO NASILJE: Muškarac iz Poreča(27) prijetio izvanbračnoj supruzi i njihovom djetetu da će im nanijeti zlo, pa završio u zatvoru  

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu ispitalo je hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak od 15. svibnja 2021. do 7. listopada 2021. u Poreču, nakon što se njegova izvanbračna supruga (1996.) odselila zbog neslaganja, učestalo joj slao poruke na mobitel te je nazivao s različitih telefonskih brojeva. Osnovano se sumnja da je prijetio oštećenici da će učiniti zlo njoj i njihovom zajedničkom maloljetnom djetetu, a potom i sebi, kao i da ju je u telefonskim razgovorima optuživao i prijetio joj što je sve kod nje izazvalo osjećaj straha za vlastiti život i život njezinog djeteta te osjećaj poniženja i tjeskobe.

Županijski sud u Puli je 8. listopada 2021. prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od utjecaja na sudionike kaznenog postupka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater