strašno

NOVI DETALJI VELIKE TRAGEDIJE: Dječaka na dnu bazena uočio vlasnik apartmana

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Zadarska policija objavila je detalje tragedije na Viru u kojoj se dijete utopilo u bazenu, a nakon neuspjelog pokušaja reanimacije i preminulo u Općoj bolnici Zadar.

Kako su naveli, dijete je u jednom trenutku bez roditelja izašlo iz apartmana vikend kuće na Viru u kojoj su boravili, a nakon kratkog vremena vlasnik kuće je na dnu bazena ugledao dijete u besvjesnom stanju te ga izvukao iz vode, prenosi Večernji list

Na mjesto događaja pozvana je Hitna medicinska pomoć koja je pokušala reanimirati dijete, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje je dijete preminulo, navela je policija. Načelnik Općine Vir Marin Radović apelirao je na sve da budu odgovorniji kako bi se ovakve situacije izbjegle, prenosi Zadarski.hr.

- U vrijeme kada se tragedija događala, majka je bila zauzeta sa drugo dvoje djece. Neovisno o tome, dozivala je trogodišnjaka, no on se nije odazivao i nastala je već panika - kazao je. Vlasnik kuće izvukao je dijete iz bazena. - Dječaka sam ugledao u bazenu, obučenog. Izvukao sam ga za tren i pokušao na svaki način pomoći. Nije, nažalost bilo uspješno - kazao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini