obrat na pomolu

NOVI DETALJI TRAGEDIJE NA KRKU: Žena u vili ipak nije ubijena? Procurili nalazi obdukcije

| Autor: Glas Istre
foto Mladen Trinajstić

foto Mladen Trinajstić


Iako se isprva u medijima pojavila informacija da je ženu ubio 46-godišnji partner, Index doznaje da je obdukcija pokazala kako nije riječ o ubojstvu. Naime, pokazalo se kako je uzrok smrti trovanje alkoholom, odnosno etanolom. Otkriveno je da je preminula Ruskinja imala 3.60 g/kg, piše Index.hr

Kako doznajemo, policija sada utvrđuje ima li elemenata kaznenog djela nepružanja pomoći. I partner Ruskinje, za kojeg su susjedi sumnjali na to da je ubio ženu, bio je, doznajemo, potpuno pijan. On je imao 2.80 promila alkohola u krvi kada ga je privela policija.

Darko Garić, građevinski i turistički poduzetnik iz Slavonskog Broda vlasnik je zgrade u kojoj se, najvjerojatnije još u nedjelju, dogodio stravični zločin u kojemu je život izgubila 47-godišnja njemačka državljanka, a za što je osumnjičen njezin 46-godišnji partner, također njemački državljanin, kojega je policija privela kako bi rasvijetlila sve okolnosti ovoga događaj, piše pak Novi list

Upravo je Darko Garić i pozvao policiju, koja je ušla u stan i tamo pronašla tijelo. Kako nam je ispričao, još uvijek vidno šokiran, u ponedjeljak se vratio s puta i susjedi iz zgrade, te iz okolnih objekata, saznao je da se u subotu do kasnih noćnih sati čula svađa iz jednoga stana u njegovoj zgradi.

– Istovremeno, primjetio sam i da su sve rolete na prozorima spuštene, ali i da se na balkonu stana povremeno pojavljuje tek muškarac u pedsetim ili kasnim četrdesetim godinama koji je nervozno ondje pušio cigaretu za cigaretom. Od susjeda sam čuo i da se taj muškarac, inače vlasnik bijelog volva koji je bio parkiran na ulici, proteklog dana čudno ponašao te da je u jednom trenutku po dvorištu bacao odjeću. Sve to nagnalo me da u više navrata s njim pokušam stupiti u kontakt.

U nekoliko sam ga navrata pokušavao dozvati, kucao sam mu na vrata i nastojao privioliti da mi otvori ali bezuspješno, kaže Garić, na čiji prvi poziv policija nije intervenirala jer, kako su mu objasnili, bez vlasnika stana nisu imali ovlasti intervenirati. Zato je uspostavio telefonom kontakt s vlasnicom stana, a dok je razgovarao s njom na balkonu se pojavio muškarac iz stana u kojemu se događalo nešto neobično, te je on razgovarao s vlasnicom stana.

– Nakon dvije-tri minute njihova razgovora kojeg nisam razumio, vidno smušeni muškarac vratio mi je moj telefon, a žena s druge strane linije uzrujano mi je tek uspjela reći neka zovem policiju jer joj je ovaj rekao da je ubio svoju partnericu, ispričao nam je Garić. Ponovno je pozvao policiju, koja je taj put intervenirala i u stanu u utorak navečer pronašla tijelo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum