STRAVIČNO ZLODJELO

NOVI DETALJI O UBOJSTVU U PULI: Ubijena 91-godišnjakinja, uhićena njena kćer i unuk. Susjedi u šoku, O OBITELJI IMAJU SAMO RIJEČI HVALE

| Autor: Bojan ŽIŽOVIĆ
(Bojan ŽIŽOVIĆ)

Još uvijek je nepoznato kada se ubojstvo točno dogodilo i na koji je način počinjeno. Navodno je tijelo pronašao sin ubijene, odnosno brat uhićene. Ubrzo je jedna od prvih Ivankinih susjeda izletjela iz zgrade vičući da joj je susjeda mrtva. Iz policije nam poručuju da još traje kriminalističko istraživanje, odnosno da se utvrđuju sve okolnosti ovog zločina i da ne mogu davati nikakve detaljnije informacije. Potvrđuju tek da su na tijelu starice pronađeni tragovi nasilja i da slijedi obdukcija

Iza službene policijske obavijesti da je jučer oko 15 sati u Puli u stanu u Zoranićevoj ulici na Verudi pronađeno mrtvo tijelo starije ženske osobe prema svemu sudeći krije se obiteljska drama koja je kulminirala ubojstvom 91-godišnje Ivanke Sekulić. Policija je potvrdila da je uhitila dvije osobe koje se dovode u sumnju s tim zlodjelom.

Neslužbene informacije govore da su uhićeni kćer D. S. T. i unuk D. T. ubijene starice. Oni su, prema izjavama susjeda, živjeli u istoj zgradi s ubijenom i vrlo često boravili u njezinom stanu.

Nikakvih problema u obitelji, barem na prvi pogled, nije bilo, kazuju nam susjedi, koji su konsternirani. Nitko ne može doći k sebi. U nevjerici su slušali informacije koje su dolazile iz novinarskih izvora, a koje su potvrđivale da je riječ o zločinu u obitelji.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of