ozlijeđene dvije osobe

NOVI DETALJI: Utvrđen uzrok dviju prometnih nesreća koje su se dogodile jutros u Puli  

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Na području Pule su se danas dogodile dvije prometne nesreće u kojoj su teško ozlijeđeni vozači motocikla i električnog bicikla.

Prva prometna nesreća dogodila se oko 6.50 sati na Fažanskoj cesti. Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak upravljao  neregistriranim automobilom Mercedes, iz smjera Valbandona prema Puli. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Fojba, vozač je oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom Aprilia, pulske registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. Od siline udarca motociklist je pao na kolnik. Ozlijeđenom motociklistu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 10 sati na Šijanskom kružnom toku. Nesreća se dogodila kada je 71-godišnjakinja upravljala automobilom Fiat, pulske registracijske oznake, kolnikom kružnog toka raskrižja Ulice 43. istarske divizije, Ceste prekomorskih brigada, ŠIjanske ceste i Labinske ceste. Dolaskom do raskrižja sa  Šijanskom cestom, vozačica je prilikom pretjecanja bočnim dijelom udarila u električni bicikl kojim je upravljao 69-godišnjak. Od siline udarca biciklist je pao na kolnik te mu je pomoć pružena u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of