MASOVNA TUČNJAVA

Navijači splitskog kluba na putu za Pulu na utakmicu Istre 1961 jutros stali u Rijeci. Napala ih Armada. "Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. LETJELE SU STOLICE, PEPELJARE, BOCE..."

| Autor: Portal Glas Istre
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Danas rano ujutro, između 8.30 i 9 sati u samom centru Rijeke došlo je do masovne tučnjave više desetaka osobe. Portal 24 sata dobio je snimke sukoba, a sasvim je očito da se radi o huliganskom okršaju između pripadnika Armade i Torcide, prenosi Novi list

Navijači splitskog kluba su na putu za Pulu, gdje Hajduk danas igra protiv Istre rano ujutro stali u Rijeci, gdje ih je napala Armada. Prema informacijama koje kruže navijačkim stranicama na društvenim mrežama, torcidaša je bilo 30-ak, a Riječana oko 15.

“Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce… Tuklo ih se tridesetak – rekla je za 24 sata čitateljica koja je poslala snimku.

Iz PU primorsko-goranske na naš upit o sukobu pripadnika navijačkih skupina Armada i Torcida nam, za sada i u ovoj fazi istraživanja slučaja, nisu mogli potvrditi da su se fizički sukobili upravo navijači.

Službeno nam je potvrđeno da je jutros, malo iza 9 sati, na potezu kod riječkog željezničkog kolodvora došlo do tučnjave više osoba. Navode i kako nam, s obzirom da je krim istraživanje u tijeku, ne mogu iznijeti više detalja o slučaju. Tako, barem za sada ostaje nepoznanicom koliko je osoba policija privela na krim-obradu, a posebice da li je netko od sudionika krvavog obračuna zadobio ozljede i o kakvim se ozljedama radi.

Sudeći po izjavama nekih od očevidaca, sukob je bio brutalan te će vjerojatno netko od sudionika i imati ozljede.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater