PRITVOREN U PULI

NASILNIK (67) U ISTRI VEZAO DJEVOJKU (22) ZA VOLAN AUTOMOBILA, IZVADIO PIŠTOLJ I PRIJETIO JOJ UBOJSTVOM

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Županijski sud u Puli 11. siječnja odredio je istražni zatvor 67-godišnjaku koji je maltretirao 22-godišnjakinju.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 67-godišnjak početkom prosinca 2021. godine i 6. siječnja 2022., u jednom gradu i jednom mjestu na području Istre, vezao hrvatsku državljanku (1999.), protivno njezinoj volji, za volan vozila u kojem su bili. Istovremeno joj prijetio ubojstvom, a u jednom je trenutku izvadio i pištolj.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenik tijekom studenog i prosinca 2021. godine, postavio uređaje za snimanje slike i zvuka u stanu u kojem oštećenica stanuje u jednom mjestu na području Istre te ju tako neovlašteno snimao i slikao.

Osnovano se sumnja i da je tijekom prosinca 2021. godine i siječnja 2022. godine, kada mu je oštećenica rekla da s njime više ne želi imati nikakav kontakt, dolazio do njenog stana i njenog radnog mjesta te ju je učestalo zvao i slao joj poruke. Osumnjičenikovo opisano postupanje izazvalo je kod oštećenice osjećaj tjeskobe i straha.

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 11. siječnja 2022., ispitalo hrvatskog državljanina (1954.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode, neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja, neovlaštenog slikovnog snimanja, nametljivog ponašanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater