OBDUKCIJA I IDENTIFIKACIJA

ŠOKANTNO OTKRIĆE NA VERUDELI: GRAĐANIN TIJEKOM ŠETNJE NAIŠAO NA LJUDSKE KOSTI Radi se o jednoj od osoba koje su u Puli nestale 2013. godine?

| Autor: Marica KOŠTA
(Dejan ŠTIFANIĆ)

U gustom grmlju, na šumskom predjelu između Verudele i uvale Saccorgiana, u ponedjeljak poslijepodne građanin je prilikom šetnje pronašao ljudske kosti i o tome obavijestio policiju.

Dojava je u policiji zaprimljena u 15.15 sati te su kosti, nakon obavljenog očevida, odvezene na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obavljanja obdukcije i identifikacije. Zasad nije poznato pripadaju li kosti muškoj ili ženskoj osobi, a prema podacima iz Nacionalne evidencije o nestalim osobama potraga je otvorena za tri osobe s pulskog područja - dvojicom muškaraca i jednom ženom.

No, neslužbeno doznajemo da je, s obzirom na stanje pronađenih ostataka, moguće da se radi o osobama nestalim u Puli prije više godina.

Prema podacima iz Nacionalne evidencije još se traga za dvije osobe nestale 2013. godine. Te je godine iz kuće u Nazorovoj ulici 26. svibnja nestala žena rođena 1966. godine. Nepuna dva mjeseca kasnije, 6. srpnja 2013. s adrese u Tomasinijevoj ulici na Verudi nestao je muškarac rođen 1956. godine.

Policija ne želi spekulirati o identitetu osobe čiji su ostaci pronađeni na Verudeli, već se očekuju nalazi obdukcije kojom će se pokušati utvrditi uzrok smrti, odnosno identifikacije.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD SRIJEDE, 1. TRAVNJA 2020.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of