SREĆOM NITKO NIJE OZLIJEĐEN

NA PUTU IZ POREČA: Autobusu punom djece U VOŽNJI OTPALA GUMA

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Ilustracija (Arhiva)

Djeca iz Rukometnog kluba "Dugopolje" i Rukometnog kluba "Solin" sudjelovala su proteklog vikenda u završnici prvenstva u Poreču. Putovali su autobusom, a kako prenosi Index.hr, na pola puta do doma im se dogodila prometna nesreća. Detalje nesreće za Splitski dnevnik opisala je majka jednog učenika.

"U nedjelju autobus pun djece, 9-godišnjaka i 10-godišnjaka, koji su se vraćali iz Poreča sa završnice državnog prvenstva, ide po onom nevremenu. Sve je sretno završilo, a mogla je biti strašna tragedija. Tridesetak kilometara prije odmorišta Macola, u zavoju, autobusu je doslovno otpala zadnja lijeva guma, a druga zadnja lijeva guma se skinula s felge. Ta jedna guma je letjela u brdo i prava je sreća pa nije udarila u drugi auto", rekla je majka dječaka, te dodaje: "Mi smo isto bili na autoputu tada, uvjeti su bili takvi da se ništa nije vidjelo, iz autobusa je iskrilo, pukom prisebnošću vozača koji je bio tu, koji je uspio zadržat pravac autobus se nije prevrnuo. U autobusu nema trokuta, nema alata, u autobusu je i vlasnik koji nije vozio nego je uzeo drugog vozača".

Srećom, nitko nije ozlijeđen, a djeca su po nevremenu sat i pol čekala drugi bus da bi se mogla prekrcati u njega i nastaviti do doma.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini