TRAGIČAN DOGAĐAJ

MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM I ZAPALIO NA BENZINSKOJ U PULI

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Za sada nepoznati muškarac u nedjelju se na benzinskoj pumpi Crodux u Puli kod zaobilaznice polio benzinom i zapalio. 

Za sada nisu poznati motivi zbog čega je to učinio. Muškarac je prišao jednom crpnom mjestu i iz "pištolja" se prelio benzinom i zatim, najvjerojatnije upaljačem - zapalio. 

Trenutačno se nalazi u KBC-u Rijeka s teškim opeklinama. Iz Policijske-uprave Istarske su nam potvrdili ovaj događaj. 

Kako saznajemo, PU Istarska zaprimila je dojavu u 7.25 sati. Službenici su odmah otišli na mjesto događaja, ali dotičnu osobu nisu zatekli tamo. U razgovoru s očevicima na benzinskoj postaji doznali su da se nepoznati muškarac polio benzinom i zapalio, te da su mu gorjele hlače, no svejedno se u jednom trenutku sam zaputio u obližnju autopraonicu, a zatim su ga izgubili iz vida.
Policijski službenici doznali su daljnjim utvrđivanjem činjenica ovog nesvakidašnjeg događaja da se osoba izgleda sama odvezla do pulske Hitne pomoći, odakle je, zbog težine opekotina po tijelu, prebačen u KBC Rijeka.
Težina njegovih ozlijeda još uvijek je nepoznata, kao i motiv koji je osobu naveo na ovaj čin. Policija će nastaviti s istragom kako bi utvrdila sve detalje ovog događaja, pa i to je li osoba svojim postupcima potencijalno dovela u opasnost cijelu benzinsku postaju i osobe koje su se u tom trenutku tamo nalazile.

Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater