BESPRIZORNO!

Puljanin u pol bijelog dana na Ambreli masturbirao pred mnoštvom kupača. REAGIRALA JE GRUPA MLADIĆA...

| Autor: Marica KOŠTA
Ambrela, ilustracija

Ambrela, ilustracija


Muškarac iz Pule u dobi od 35 godina masturbirao je u ponedjeljak poslijepodne na plaži Ambrela na Verudeli i time zgrozio mnoštvo kupača, odnosno obitelji od kojih su mnoge ondje boravile s djecom!

On će, saznajemo, zasad biti samo prekršajno prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ne navodeći što se točno zbivalo na plaži prepunoj ljudi, policija je na naš upit izvijestila da je u 17.20 sati zaprimljena dojava da u turističkom naselju Verudela muška osoba vrijeđa i omalovažava moralne osjećaje građana. Protiv 35-godišnjeg muškarca podnosi se optužni prijedlog, a policija nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje nad muškarcem i utvrđivati okolnosti događaja.

Građani koji su u ponedjeljak poslijepodne svjedočili ovom događaju ispričali su nam da je nekoliko mlađih muškaraca, vidjevši ga da masturbira u javnosti, prišlo 35-godišnjaku te su ga zadržali do dolaska policije. Za to vrijeme on im je navodno pokazivao fotografije pedofilskog sadržaja koje su bile spremljene u njegovom telefonu i koje su ih poprilično zgrozile.

Rekao im je da mu to nije prvi put i da se uvijek izvlačio na bolest te da će ga policija ionako odvesti u bolnicu gdje će provesti dva mjeseca, a onda će po izlasku činiti iste stvari.

Neslužbeno doznajemo da je predmet daljnjeg kriminalističkog istraživanja policije upravo telefon, odnosno memorijska kartica 35-godišnjaka, jer su na njoj pronađene fotografije nage djece, odnosno pedofilski sadržaj. Čini se, međutim, da će nastavak tog kriminalističkog istraživanja malo pričekati jer je 35-godišnjak, budući da je riječ o osobi s duševnim smetnjama, umjesto u pritvor smješten u bolnicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum