NEMIO DOGAĐAJ U CENTRU

Muškarac koji je nasrnuo na dijete u Buzetu IZNIO NAM JE SVOJU VERZIJU PRIČE. SAZNALI SMO I ŠTO PIŠE U MEDICINSKOJ DOKUMENTACIJI DJEČAKA KOJI JE ZAVRŠIO NA HITNOJ

| Autor: Glas Istre

Medicinska dokumentacija sačinjena nakon pregleda 14-godišnjeg dječaka čija je igra na tuđoj prikolici završila tako što ga je vlasnik zgrabio za vrat i bacio na pod, potvrđuje da je dječak zadobio ozljede po koljenima, vratu i lijevoj strani glave.

Premda je kratko vrijeme imao vrtoglavicu, srećom nije gubio svijest.

Svoju verziju opisao nam je i muškarac uključen u ovaj nemili događaj.

- Čuo sam ih kako lupaju. Išao sam vidjeti što se događa i zatekao ih da skaču i natežu se te razbijaju prikolicu. Potrčao sam za njima. Prvo dijete na koje sam naletio povukao sam za rame. Dijete je posustalo i počelo padati, ja sam nastavio trčati dalje. Nisam se uopće zaustavljao, da dostignem ostale. Drugo sam dijete isto dotaknuo po ramenu, došao do trećeg i dalje nisam trčao. Vikao sam za njima da idu doma, da ću im doći kod roditelja i reći im što su radili, kratko je nam je ispričao svoju stranu ovog nemilog događaja muškarac kojeg istražuje policija.

Policijska uprava istarska potvrdila nam je da istražuje napad na 14-godišnjeg dječaka u Ulici Ede Nemarnika u središtu Buzeta, o kojem je obaviještena u ponedjeljak oko 17.30 sati.

- Istraživanjem se utvrđuju okolnosti događaja i eventualno postojanje kaznenog djela povrede djetetovih prava, a zbog zaštite prava djeteta nismo u mogućnosti iznositi više informacija o događaju, izjavila je voditeljica Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU istarske, Nataša Vitasović. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum