44-godišnjak

Ovo se ne viđa svaki dan: MRTAV PIJAN VOZIO BEZ DVIJE GUME, POLICIJA OBJAVILA SLIKE

| Autor: Glas Istre
(PU vukovarsko-srijemska)

(PU vukovarsko-srijemska)


Po prethodnoj dojavi građanina koji se vozilom kretao iza vozača, policijski službenici su 3. svibnja u 13,09 sati u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima zaustavili 44-godišnjaka koji je, pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,23 g/kg, upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka na kojem s desne strane na prednjem i stražnjem kotaču nije imao postavljene pneumatike, već se cestom kretao na naplatcima, a što je posebnim propisom (Pravilnikom o tehničkim pregledima vozila na cesti) kategorizirano kao opasan nedostatak.

(PU vukovarsko-srijemska)Kako je vozač već ranije osuđivan za iste ili slične prekršaja, te je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je te uz Naredbu smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon čega je iniciran žurni prekršajni postupak.

Presudom Općinskog suda u Vinkovcima 4. svibnja vozaču je izrečena novčana kazna od 12.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum