PODIGNUTA OPTUŽNICA

Medulinac koji je metalnom šipkom brutalno pretukao susjedu uskoro će sjesti na optuženičku klupu. SUDIT ĆE MU SE ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

| Autor: Glas Istre
Osumnjičeni Dragomir V. do daljnjega ostaje u pritvoru (Dejan ŠTIFANIĆ)

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina, 54-godišnjeg Dragomira V. Iz Medulina, kojeg se tereti da je krajem veljače ove godine u Medulinu pokušao ubiti susjedu, 63-godišnju Radmilu U. J. iz Zagreba.

Incident se dogodio u Ulici Katikulić u Medulinu, a povod za sukob bio je višegodišnji spor oko prilaznog puta.

U optužnici stoji da je Dragomir V. udarao Radmilu U. J. metalnom šipkom po glavi i tijelu sve dok ga nisu spriječili njen sin i suprug te okrivljenikov sin. Žena je zadobila teške i po život opasne ozljede, a tragedija je izbjegnuta upravo zbog intervencije članova obitelji i pravovremenog pružanja liječničke pomoći.

Istraga se vodila i zbog navodnih prijetnji koje je ranije toga dana Dragomir V. navodno uputio Radimili U. J., njenom suprugu i sinu. No, tužiteljstvo je po tom pitanju obustavilo istragu.

Optužno vijeće Županijskog suda je Dragomiru V., na prijedlog tužiteljstva, produljio istražni zatvor zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponovno počiniti kazneno djelo.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater