SLUČAJ PREVARE

Medicinski tehničar iz pulske bolnice koji je osumnjičen za lažiranje nalaza nakon izlaska iz pritvora nije dobio otkaz. SAZNAJEMO GDJE JE SADA I KAKVE PLANOVE S NJIM IMA BOLNICA

| Autor: Glas Istre

Medicinski tehničar iz Opće bolnice Pula, koji je osumnjičen za lažiranje liječničkih nalaza s ciljem prijevare osiguravajućih društava, nalazi se na godišnjem odmoru nakon što je pušten na slobodu iz istražnog zatvora.

"Sukladno rješenju Županijskog suda u Puli, našem djelatniku ukinut je istražni zatvor i na godišnjem je odmoru do 20. studenog. Nakon toga vraća se raditi, na radno mjesto adekvatno svojim kompetencijama, kazala je ravnateljica OB Pula doc. dr. sc. Irena Hrstić.

Kako smo već pisali, osumnjičeni medicinski tehničar, koji je radio u kirurškoj ambulanti, uhićen je jer policija sumnja da je godinama krivotvorio liječničke nalaze koji su pacijentima, sudionicima prometnih i drugih nesreća, služili za prijevare osiguravajućih društava.

Ravnateljica bolnice za naš je list izjavila da je sumnje na kriminalne radnje prijavio savjesni zaposlenik bolnice. Istraga ovog slučaja se nastavlja. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of