NAJNOVIJEPULA

Ližnjanac u istražnom zatvoru zbog prijetnji smrću

| Autor: Marica KOŠTA
Arhiva

Muškarcu iz Ližnjana, 46-godišnjaku, prijavljenom zbog prijetnji smrću 45-godišnjaku s prebivalištem u Njemačkoj te 19-godišnjaku iz Pule, sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru. Ližnjanac je 45-godišnjaku i 19-godišnjaku prijetio u ponedjeljak oko 20.15 na terasi kafića na Giardinima, a da bi bio uvjerljiviji to je činio držeći u rukama čekić i pištolj.

Iako se prvotno nagađalo da su prijetnje u ponedjeljak posljedica uvjerenja 46-godišnjaka da 45-godišnjak i 19-godišnjak imaju veze s njegovim teškim ozljeđivanjem u listopadu 2017. u jednom pulskom automat klubu, prema tvrdnjama našeg sugovornika koji je želio ostati anoniman, čini se da tomu nije tako.

Naime, za taj su napad pod istragom dvojica Puljana u dobi od 34 i 33 godine, koji su teško ozlijedili 46-godišnjaka u automat klubu u ranim jutarnjim satima 27. listopada 2017. godine. Jedan je 33-godišnjak iz Pule u vrijeme tog događaja bio osumnjičen za sudjelovanje u tučnjavi. Potonja trojica, uvjerava nas naš sugovornik, nemaju nikakve veze s 45-godišnjakom i 19-godišnjakom kojima je Ližnjanac prijetio u ponedjeljak. Odnosno, tvrdi on, osobe kojima je Ližnjanac prijetio nemaju veze s ozljeđivanjem 46-godišnjaka u automat klubu.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam