U TEŠKOM JE STANJU

Liječnici se bore za život teško ozlijeđenog lopova. Stradao u pokušaju pljačke bankomata

| Autor: Glas Istre
Raznesen bankomat (Snimio Tomislav Krišto Cropix)

Raznesen bankomat (Snimio Tomislav Krišto Cropix)


Liječnici u KB Dubrava intenzivno se bore za život Gorana M. (36) koji je u srijedu u gluho doba noći ozlijeđen dok je, sumnja se, kemijao s pretjeranom količinom plina s ciljem da raznese bankomat na Dugoselskoj ulici u Sesvetskom Kraljevcu, piše Jutarnji.

U toj noćnoj akciji, sudeći prema svemu, odnosno prema prikupljenim dokazima i iskazima svjedoka, nije bio sam, a policijski očevid koji je potrajao cijeli dan na mjestu eksplozije koja je oko 2.30 sati ujutro uznemirila stanare, utvrdio je da tzv. noćni mineri iz bankomata nisu uspjeli ukrasti niti jednu jedinu lipu.

U svom eksplozivnom debaklu pričinili su samo veću materijalnu štetu na dva bankomata i trgovini u sklopu koje su se nalazili.

Izazivanje eksplozije bankomata plinom Gorana M. je doslovno izulo iz tenisice koja je na mjestu događaja uz tragove krvi ostala kao nijemi svjedok propale akcije. A teško ozlijeđeni počinitelj, kojeg je eksplozija i oglušila pa mu je iz nosa curila krv, a imao je i ozlijeđenu šaku, s ekipom je pokušao pobjeći. No ozljede su bile preteške pa je on bio primoran potražili pomoć hitne službe dok su njegovi suradnici pobjegli u noć, u vozilu za kojeg se pretpostavlja da je ukradeno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum