STARI ZNANAC POLICIJE

KONOBAR IZ NASELJA U PODNOŽJU UČKE PRIJETIO KOLEGICI I ZAVRŠIO MJESEC DANA IZA REŠETAKA: "Više se ne mogu suzdržati. Dugo sam šutio"

| Autor: Glas Istre

Pod sumnjom da je u lovranskom restoranu kolegici ozbiljno prijetio silovanjem, policija je uhitila 31-godišnjaka iz zaleđa Lovrana, a koji je, nakon dovršene krim-obrade, danas poslijepodne smješten u pritvor riječkog zatvora, piše Novi list.

Neslužbeno se saznaje da je 31-godišnjak prišao bez povoda svojoj kolegici u trenutku kad je bila sama na terasi restorana i verbalno joj prijetio govoreći da se više ne može suzdržavati, da je dugo šutio, ali da i dalje ima iste osjećaje i namjere prema njoj.

Kazao joj je i da mu je upropastila život što ga je odvela na sud i da će sada on njoj upropastiti život.

Uplašenoj kolegici je na kraju rekao i da o ovome treba šutjeti i da ne smije kazati šefovima da joj je opet prijetio. S obzirom da joj je prije par godina na sličan način i u više navrata prijetio silovanjem, a za što ga je tada bila prijavila, žrtvu je njegov novi napad duboko potresao i uznemirio.

Za prethodne prijetnje silovanjem, protiv njega je bila još 2018. godine podignuta optužnica, te mu je bila izrečena i mjera zabrane približavanja. Neslužbeni izvori nam navode kako je, nakon uhićenja, na ispitivanju sve poricao i branio se tvrdeći da ga je žrtva isprovocirala.

Državno odvjetništvo je zbog očite upornosti u činjenju kaznenog djela prema žrtvi, zatražilo da mu se odredi istražni zatvor. Sud je to i uvažio, pa mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, piše Novi list.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum