žrtva napada uspjela je pobjeći

Kod Umaga pretjecao, krivudao cestom, vozio lijevom stranom ceste, zatim stao I METALNOM ŠIPKOM RAZBIO AUTO VOZAČU KOJI JE VOZIO IZA NJEGA

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto Pixabay)

Ilustracija (foto Pixabay)


Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 36-godišnji bugarski državljanin počinio kaznena djela obijesna vožnja i oštećenje tuđe stvari.

Policija sumnjiči muškarca da je 3. srpnja između 15 i 15.30 sati na cesti Buzet – Ponte Porton automobilom Mercedes, slovenske registracijske oznake, ugrožavao sigurnost prometa i onemogućavao normalnu vožnju 49-godišnjem slovenskom državljaninu koji se kretao iza njega automobilom Volvo, slovenske registracijske oznake.

Bugarski državljanin je pretjecao slovenskog državljanina, krivudao po cesti, vozio lijevom stranom kolnika, a u jednom trenutku je zaustavio Mercedes i izašao iz vozila. Iz automobila je izvadio metalnu šipku i razbio vjetrobransko staklo na Volvu. Potom je krenuo prema slovenskom državljaninu u namjeri da ga napadne, no 49-godišnjak je uspio sjesti u vozilo, pobjeći i prijaviti policiji događaj.

Policijski službenici su operativnim radom uskoro došli do informacije tko se koristi automobilom u kojem je bio napadač te su saznali gdje boravi. Uhitili su osumnjičenog i nad njim proveli kriminalističko istraživanje te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini