TRAGEDIJA ZA BADNJAK

KĆI POGINULE POREČANKE KOJU JE POGAZIO POLICAJAC: "Dečku je dovoljna kazna što je ostao živ"

| Autor: Mateo SARDELIN
Foto screenshot Dnevnik Nove TV

Foto screenshot Dnevnik Nove TV


Marijana, kći poginule Porečanke Ines Rupenović, koja je tragično stradala na Badnjak kad je na nju naletio policajac u službenom autu, rekla je za Novu TV da nije vidjela što se dogodilo, ali da je njezina majka uvijek prelazila cestu na pješački prijelaz.

"Mislim da je dečku dovoljna kazna što je preživio, a moja mama nije", rekla je kroz suze.

Podsjetimo, nesreća se dogodila 24. prosinca oko 18.30 sati u Ulici Mate Vlašića u Poreču. Policija je izvijestila da je 24-godišnji policijski službenik upravljajući službenim automobilom Ford Focus prednjim dijelom vozila udario u 72-godišnju pješakinju koja je prelazila cestu.

Ženi je pružena liječnička pomoć na mjestu nesreće, gdje je zbog teških ozljeda preminula u 19.20 sati. Tijelo preminule prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice gdje će po nalogu nadležnog državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija. Provode se i dodatna vještačenja s ciljem da se utvrdi što se točno dogodilo, odnosno je li 72-godišnj Ines Rupenović prelazila cestu na pješačkom prijelazu, ili van njega.

Važno je i kojom je brzinom vozio, jeli pješakinju mogao vidjeti, a ako i jest, je li se mogao pravodobno zaustaviti. Ukoliko se i utvrdi da se sve dogodilo van pješačkog prijelaza, to još uvijek ne znači da nije počinjeno kazneno djelo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum