TEŠKI PREKRŠAJI

Jedan jurio Ipsilonom od Bala do Pule dvostruko brže od dozvoljenog, drugi u centru Pule sjeo za upravljač mrtav pijan. Radi se o mladim vozačima koji su DOBILI PAPRENE KAZNE

| Autor: Glas Istre
(Nikša STIPANIČEV/CROPIX)

(Nikša STIPANIČEV/CROPIX)


Policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola u petak su oko 17.20 sati na Istarskom ipsilonu utvrdili da je 20-godišnji talijanski državljanin automobilom Audi od odmorišta Bale do odmorišta Pula jurio brzinom od 219 km/h, iako je ograničenje brzine 110 km/h. Zbog počinjenog prekršaja dobio je novčanu kaznu od 12.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u Hrvatskoj, i to na mjesec dana.

U petak oko 19.45 sati u Ulici Riva u Puli, kontrolom prometa utvrđeno je da je 23-godišnjak iz Galižane upravljao automobilom Seat pod utjecajem 2,33 promila alkohola. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, odveden je u policijsku postaju gdje je zadržan dok se nije otrijeznio. Dobio je novčanu kaznu od 9.400 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini