TRI AUTOMOBILA I DVA MOTOCIKLA

FOTOGALERIJA/ISTARSKI ŽUPAN FABRIZIO RADIN SUDJELOVAO U VIŠESTRUKOM SUDARU KOD BALA Doznajemo što se zapravo dogodilo

| Autor: Dejan ŠTIFANIĆ I Roberto RAUCH


U višestrukom sudaru na cesti od Bala prema Rovinju, na križanju za mjesto Španidinga, danas nešto prije 13 sati sudjelovala su tri automobila i dva motocikla, a jedan od sudionika je i obnašatelj dužnosti župana Fabrizio Radin.

Na naš upit što se točno dogodilo, mladi vozač koji se kretao iz pravca Rovinja prema Balama rekao je da mu je na raskrižju prema Špandingi izletio bijeli Suzuki kojim je upravljao Radin.

- Na raskrižju za Špandingu mi je bijeli Suzuki izletio na cestu. Da izbjegnem direktan sudar, zaobišao sam auto i sudario se s dva motora koji su dolazili iz suprotnog smjera. Nakon sudara sam završio u jarku pored ceste, rekao nam je mladi vozač.

Prema neslužbenim informacijama, ozbiljnije je ozlijeđen vozač jednog KTM motocikla, koji je prebačen u bolnicu no, prema informaciji iz Operativno komunikacijskog centra PU Istarske, nije životno ugrožen. Prema onom što smo vidjeli na terenu, ni vozač Golfa ni Radin nisu ozlijeđeni. 

Dok policija utvrđuje odgovornost, Radin je za Glas Istre rekao da će ozlijeđenog motociklista posjetiti u bolnici.

Zbog očevida koji je trajao od 13.45 do 15.30 sati ta je dionica bila zatvorena za promet koji se u tom periodu odvijao obilaznim pravcima preko dionica D75 i D303.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom