DNK ANALIZA

Identificirani posmrtni ostaci muškarca pronađenog blizu pulske obilaznice

| Autor: Marina VUKŠIĆ
Ilustracija

Ilustracija


Dva mjeseca nakon što je u šumskom području uz Cestu prekomorskih brigada, odnosno pulsku obilaznicu, pronađeno tijelo zasad nepoznate osobe, DNK analizom je utvrđeno o kome se radi. Riječ je o Puljaninu M. B. (43) koji je na pulskom području nestao krajem srpnja. Prema podacima koji su nakon što je prijavljen njegov nestanak objavljeni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, otišao je od kuće nedaleko od Pule i više se nije vratio. Na sebi je imao crnu majicu kratkih rukava, crne kratke hlače, crne tenisice i sunčane naočale.

Policiju je zadnjih dana rujna alarmirao berač gljiva koji je na predjelu kod stare plinare naišao na jeziv prizor. Već tada se osnovano sumnjalo da se radi o muškoj osobi, no s obzirom na stanje tijela, bilo je nužno napraviti obdukciju i DNK analizu da bi se mogao utvrditi identitet.

Na pulskom području se od 10. studenog traga za Oliverom Borina (42) koja je otišla s adrese na kojoj živi u Loboriki. Još početkom svibnja iz Červar Porta na Poreštini je nestala Kata Grujić (80), a kao nestale vode se i dvije maloljetne Riječanke, štićenice domova u Puli. Još od kolovoza u Nacionalnoj evidenciji nestalih upisna je Nadja Thea Đegedin Schmitt (17) koja je boravila u pulskom Dječjem Domu "Ruža Petrović", te Valentina Ljatifi (16) koja je iz Doma za odgoj djece i mladih u Puli otišla početkom studenog.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of