SOLINGEN

HOROR UBOJSTVA DJECE U NJEMAČKOJ: Otkrivena WhatsApp poruka preživjelog dječaka koja je zaprepastila svih!

| Autor: Glas Istre

Još uvijek je nepoznato zašto je majka Christiane K. (27) ubila svoje petero djece u Njemačkoj u Solingenu. Podsjetimo, ubila ih je tabletama i potom sa šestim djetetom otišla na vlak. Pokušala se ubiti na stanici u Düsseldorfu, ali je preživjela skok pod vlak i prošla s teškim ozljedama.

Mediji vrte različite priče o toj obitelji. Dok jedni tvrde da su bili "mirni i normalni", drugi pišu kako je nedavno otac pokušao samoubojstvo.

Poznato je i da je Christiane prije nego se bacila na tračnice zvala svoju majku i rekla joj što je učinila. Baka je odmah zvala policiju koja je otišla u stan. Najbolji prijatelj preživjelog djeteta rekao je za medije da nikad nije vidio ostale članove njegove obitelji i da je njegov prijatelj u posljednje vrijeme djelovao tužno.
Pokazao je i posljednju poruku koju je dobio preko Whats Appa: "Samo ti želim reći da me više nikada nećeš vidjeti. Sva moja braća i sestre su mrtvi". Pomislio je da je riječ o šali....
Njemački stručnjaci ovih dana govore kako je ovaj događaj bilo teško spriječiti. Kao mogući motiv navode da se majka osjećala nemoćno i bez perspektive.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini