POLICIJA ISTRAŽUJE

GNJUSNO: Natjerao 27 godina mlađu ženu da se prostituira po Puli i okolici. Radio je i snimke seksualnih odnosa!

| Autor: Glas Istre

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 57-godišnjak počinio kaznena djela prostitucija, spolno uznemiravanje i iznuda.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 57-godišnjak od 1. srpnja do 24. rujna ove godine iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njen odnos zavisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja spolnih usluga uz novčanu naplatu.

Muškarac je također i sam koristio spolne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu naplatu te je uzimao dio njene zarade, a kada je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem spolnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnjak ju je počeo iznuđivati. Tražio je od nje novac ili da mu nastavi pružati spolne usluge ili će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njena znanja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 11. listopada u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater