SUDAR AUTOMOBILA I MOTOCIKLA

FOTO / NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA CESTI KANFANAR - ROVINJ: U teškoj prometnoj nesreći poginuo 28-godišnjak iz Rovinja i njegov suvozač

Kako doznajemo, naknadno je 30-ak metara od mjesta događaja u travi pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe, a riječ je o suvozaču s motocikla

| Autor: Jasna ORLIĆ


Tragična nesreća dogodila se danas nešto iza 18 sati na prometnici D 303 Rovinj - Kanfanar kod čvorišta Okreti, stotinjak metara nakon izlaska s Istarskog ipsilona. Kako su javili iz dežurnog OKC-a došlo je do naleta osobnog automobila na motocikl, pri čemu je vozač motocikla smrtno stradao.

Nakon sudara na vozilima je izbio požar, a automobil je izgorio do neprepoznatljivosti. Kako doznajemo, nesretni vozač motocikla je 28-godišnji mladić s područja Rovinja.

Naknadno je 30-ak metara od mjesta događaja u travi pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe, a riječ je o suvozaču s motocikla.

Cesta je bila zatvorena za sav promet. Na mjesto nesreće izašla je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika Andrea Štefekov Ivandić.

Više informacija bit će poznato tijekom sutrašnjeg dana.

(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter