ČETVRTA ŽRTVA OVE GODINE U ISTRI

FOTO / Mladi vozač koji je poginuo kod Turnine PRETJECAO JE AUTOMOBIL KOJI SE KRETAO ISPRED NJEGA. Koban je bio sudar s autom koji je naišao iz suprotnog smjera. Doznajemo detalje

| Autor: Marica KOŠTA


Mladić iz Rovinja u dobi od 24 godine izgubio je život u sudaru triju automobila koji se danas poslijepodne, oko 16.40 sati, dogodio u naselju Turnina na cesti što vodi od Rovinja do Rovinjskog sela.

Mladić je upravljao vozilom Hyundai Accent iz smjera Rovinja prema Rovinjskom selu te je u jednom trenutku počeo pretjecati automobil Smart kojim je ispred njega, u istom smjeru, upravljao 72-godišnjak iz Rovinja. Prešavši u lijevu kolničku traku Hyundai se frontalno sudario s Mercedesom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnjak iz Rovinjskog sela. Smart se od silovitog udarca prevrnuo na krov.

Vozač Hyundaija je poginuo na mjestu nesreće, dok su vozač Mercedesa i njegova 66-godišnja supruga te vozač Smarta zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u pulsku Opću bolnicu. S njima je u vozilu bila i unuka, koja je kasnije zatražila liječničku pomoć. 

Očevid je na mjestu nesreće uz policiju obavio Eddy Putigna iz pulskog Županijskog državnog odvjetništva.

Cesta Rovinj - Rovinjsko selo otvorena je ponovno za sav promet nakon uklanjanja vozila s ceste i sanacije kolnika u 20.15 sati.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom