LOPOVI ODNIJELI RAČUNALA, MOBITELE, KUĆANSKE APARATE…

EKSKLUZIVNO: VELIKA PLJAČKA U PULI – lopovi onesposobili alarm i iz trgovine Mobilmedije ukrali robe u vrijednosti od milijun kuna


U noći sa 17. na 18. svibnja 2018. nepoznata grupa počinitelja provalila je u poslovnicu i skladišni prostor Mobilmedije, u Labinskoj ulici u Puli. Kako saznajemo od Milene Ćulibrk, voditeljice marketinga tvrtke Digistore, za počiniteljima se još uvijek traga.

Nepoznati počinitelji su prilikom pljačke, otuđili veliki dio proizvoda.

Među njima su mali kućanski aparati, televizori, prijenosna računala, mobilni uređaji i drugi proizvodi bijele tehnike.

Nakon obavljenog očevida, utvrđena je materijalna šteta koja iznosi nešto manje od 1.000.000 kuna, a kroz nekoliko dana bit će objavljen popis ukradenih proizvoda na web stranici: www.mobilmedia.hr

- Ovim putem pozivamo sve građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije o navedenom događaju da informaciju jave najbližoj policijskoj postaji. Bit ćemo zahvalni na svakoj informaciji, izjavio je direktor tvrtke Mobilmedije, g. Mario Ivančić.

Kako neslužbeno saznajemo, lopovi su bili dobro pripremljeni i vješti - onesposobili su alarm u trgovini, a u trgovinu su ušli kroz otvoreni prozor. Nadalje, iz trgovine su se spustili liftom u skladište, otvorili vrata od skladišta te ušli unutra s vlastitim kamionom, i ispraznili cijelo skladište s vrijednom robom. Nadzorne video kamere zabilježile su provalnike, no oni su neprepoznatljivi jer su preko lica imali navučene tzv. "fantomke". Prepostavlja se da je ukradena roba na crnom tržištu, možda čak i u inozemstvu. (GI, foto: regionalexpress)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of