IMAMO PRVE INFORMACIJE

EKSKLUZIVNO: Dvije mlade Puljanke koje su nestale u nedjelju nalaze se u inozemstvu

| Autor: Marcello ROSANDA
Ema i Ena

Ema i Ena


Glas Istre nastoji doznati što se dogodilo s mladim Puljankama koje su nestale u nedjelju i od tada im se gubi svaki trag. U ponedjeljak navečer njihov nestanak objavljen je na stranicama Nestali.hr, nakon čega su tu vijest prenijeli i mediji. 

Nije prvi put da neka osoba nestane, ali s obzirom da se radi o mladim djevojkama, od kojih je jedna maloljetna, a koje su nestale praktički usred bijelog dana, i to u nedjelju, za ovaj slučaj zavladao je veliki interes. 

Dodatni razlog koji je pokrenuo interes jest da nestale djevojke, Ema Novaković i Ena Martinčić, inače učenica pulske Gimnazije, nisu prijateljice, kako se isprava pisalo, već sestrične i unuke poznatog istarskog političara Marka Martinčića, bivšeg člana IDS-a. 

Kako je Glas Istre uspio neslužbeno rekapitulirati, djevojke se nalaze u inozemstvu. To se zna jer su prema informacijama s kojima raspolažemo prešle granicu s Bosnom i Hercegovinom.

Prema neslužbenim informacijama, Ema i Ena su prvo došle do Zagreba, odakle su se autobusom uputile prema susjednoj državi i prešle granicu kod Nove Gradiške. Navodno im je krajnji cilj odlazak u Beograd. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini