PRAVOMOĆNO

Dvojici dilera droge povećane kazne zatvora: PRIKRIVENOM ISTRAŽITELJU PRODALI MARIHUANU I KOKAIN

| Autor: Mateo SARDELIN
Miladin Šušić (lijevo) i Boško Puzigaća (Dejan ŠTIFANIĆ)

Drugostupanjski sud u Bjelovaru je bosanskim državljanima Bošku Puzigaći (31 i Miladinu Šušiću (28), koji su na Općinskom sudu u Pazinu nepravomoćno osuđeni na zatvorske kazne od tri godine zatvora, kaznu povećao svakome na četiri godine zatvora.

Terete se za produljena kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Trećeokrivljenom Đorđi Čihoriću (26) drugostupanjski je sud potvrdio kaznu od dvije godine zatvora. Puzigaču i Šušiću se u kaznu zatvora uračunava vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od travnja prošle godine. Kaznena djela počinili su u veljači i ožujku prošle godine.

Presuda je na drugostupanjskom sudu donesena nakon žalbe državnog odvjetnika na prvostupanjsku presudu.

Puzigaća i Šušić osuđeni su jer su krajem siječnja prošle godine oko podne na parkiralištu u blizini Arena Centra u Zagrebu prema prethodnom dogovoru prikrivenom policijskom istražitelju nudili veću količinu marihuane.

Puzigaća je prikrivenom istražitelju dao kao uzorak 10,85 grama marihuane koju je nabavio od Šušića. Potom su u Puli za 1.550 eura prikrivenom istražitelju prodali nešto više od kilograma marihuane.

Poslije su obojica na parkiralištu u blizini Arena Centra u Zagrebu prikrivenom istražitelju nudili veću količinu kokaina. Dali su mu uzorak, a poslije prodali oko 50 grama kokaina za 3.000 eura.

Početkom travnja u Puli su sva trojica okrivljenika na parkiralištu bivšeg Mercatora prikrivenim istražiteljima prodali 400,36 grama kokaina za iznos od 20 tisuća eura.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini