kod svetog petra u šumi

DVOJE MLADIH PRIJAVLJENO ZA UBIJANJE I MUČENJE ŽIVOTINJE U istarskom selu Turčinovići mjesec dana namjerno izgladnjivali psa. Umro je sporo, vezan na lancu

| Autor: Glas Istre
Uginuli pas

Uginuli pas


Pazinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 25-godišnjakinjom utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja.

Sumnjiči ih se da su od 14. do 17. rujna u dvorištu u  mjestu Turčinovići kraj Pazina, vezali psa lancem te su uskratom hrane i vode oko mjesec dana prouzročili njegovu smrt. Protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Podsjetimo, Užasan prizor mrtvoga psa vezanog za lanac u selu Turčinovići nedaleko Svetog Petra u Šumi zatekli su volonteri Udruge Snoopy iz Pule, koji su na dojavu turista htjeli pomoći psu, no bilo je prekasno. „Psu se vide rebra, između vrata i ogrlice za koju je vezan lancem ima mnogo prostora, iz čega je vidljivo da dugo nije jeo i da je vjerojatno sporo umirao od gladi. Zbog lanca nije mogao pobjeći. Osoba koja je ostavila umrijeti zavezanog psa je monstruozni zločinac”, oštro su tada reagirali iz udruge Prijatelji životinja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater