ZLOČIN KOJI JE POTRESAO PULU

DVOJAC OSUMNJIČEN ZA TEŠKO UBOJSTVO PRIVEDEN NA ISPITIVANJE: Starica vjerojatno preminula zbog više uboda nožem

| Autor: Glas Istre


Danas se nastavilo i s očevidom kako bi se utvrdile okolnosti događaja. Osobe koje se povezuje s ubojstvom u četvrtak su uhićene, a jučer prebačene u pritvorsku jedinicu. Riječ je o unuku D. T. i kćeri ubijene starice D. S. T.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli priopćilo je danas da su nastavili s utvrđivanjem okolnosti oko nasilne smrti u Zoranićevoj ulici na Verudi, gdje je u četvrtak poslijepodne pronađeno mrtvo tijelo 91-godišnje Ivanke Sekulić.

Nakon što je naložena obdukcija i pregled preminule poduzimaju se i druge hitne dokazne radnje radi utvrđivanja okolnosti smrti, kažu iz DORH-a.

Prema neslužbenim informacijama nesretna je starica preminula vjerojatno zbog višestrukih uboda oštrim predmetom, vjerojatno nožem.

Jučer se nastavilo i s očevidom kako bi se utvrdile okolnosti događaja. Osobe koje se povezuje s ubojstvom u četvrtak su uhićene, a danas prebačene u pritvorsku jedinicu. Riječ je o unuku D. T. i kćeri ubijene starice D. S. T.

Još uvijek je nepoznato kada se ubojstvo točno dogodilo. Navodno je tijelo pronašao sin ubijene, odnosno brat i ujak uhićenih.

Ubrzo je jedna od prvih Ivankinih susjeda izletjela iz zgrade vičući da joj je susjeda mrtva.

Večeras su osumnjičeni za ubojstvo privedeni u DORH na ispitivanje.

(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini