SUD U PAZINU

Donesena presuda Toniju Cetinskom za smrt pješaka u Rovinju: NIJE KRIV

| Autor: Mateo SARDELIN


Pjevač Tony Cetinski iz Rovinja je nepravomoćno oslobođen na pazinskom Općinskom sudu zbog prometne nesreće iz studenoga 2017. godine u Rovinju u Pustoj ulici kada je poginuo pješak Ibrahim Kevljanin. Cetinski je u pratnji odvjetnika došao na objavu presude, a sutkinja Tanja Prenc Kanis je u 14 sati pročitala odluku.

Podsjetimo da je optužnica pulskog tužilaštva teretila Cetinskog da je 3. studenog 2017. iz nehaja izazvao prometnu nesreću koja je za posljedicu imala smrt Ibrahima Kevljanina. Naime, muškarac je u teškom pijanom stanju od 3,46 promila na leđima ležao na kolniku Puste ulice kada je Cetinski za upravljačem Mercedesa prešao preko njega. U optužnici je navedeno da je za upravljačem sjedio u zavaljenom položaju, što je Cetinski u svom iznošenju obrane pobio i izjavio da mu je pozicija sjedala memorirana od kada vozi to vozilo.

Na prijedlog tužilaštva, koje se osvrnulo na njegovu prekršajnu osuđivanost, odnosno da je u par godina skupio dva prometna prekršaja, kazao da na godinu odvozi oko 100 tisuća kilometara, pa da to i nije tako strašno uzimajući u obzir koliko vremena provodi u automobilu.

Cetinski je u javnosti i na sudu izjavio da mu je žao što je do te nesreće došlo, no nije mogao utjecati na razvoj situacije zbog nepreglednosti ulice i činjenice da uopće nije vidio da čovjek leži na cesti. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini