PULSKO ŠETALIŠTE

DIVLJANJE NA LUNGOMAREU: Mladići umalo pogazili obitelj s malim djetetom, udarili u vozilo i pobjegli, POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE DOGAĐAJA

| Autor: Chiara BILIĆ

Nepoznati vozač u Citroenu Saxo gotovo je usmrtio pješaka Nikolu Kajzogaja, njegovu suprugu te petomjesečnu bebu u kolicima. Nikola je tek kasnije shvatio da je vozač bježao s mjesta nesreće, a lupio je upravo njegovu bijelu Seat Ibizu, propisno parkiranu svega 150 metara od Gortanove uvale

 
 

Citroen Saxo bordo crvene boje u ponedjeljak je oko 13 sati na Lungomare u Puli zbog neprilagođene brzine gotovo usmrtio pješaka Nikolu Kajzogaja, njegovu suprugu te petomjesečnu bebu u kolicima. Nikola je tek kasnije shvatio da je vozač bježao s mjesta nesreće, a lupio je upravo njegovu bijelu Seat Ibizu, propisno parkiranu svega 150 metara od Gortanove uvale, odnosno kafića Pomidor. No, zbog šoka niti on, niti njegova supruga nisu zapamtili registarske tablice. Sjećaju se samo da je zbog udarca u njihovo vozilo Citroen imao oštećenu lijevu stranu te da su njime upravljala dvojica mladića.

- Vozio je kao divljak i doslovno preletio preko hupsera. Zanijelo ga je i izgubio je kontrolu. Sklonili smo se kad je automobil krenuo na nas. Nije se zaustavio, već je samo produžio naprijed. Bili smo u potpunom šoku. Zvao sam policiju, ali još uvijek ne znaju tko je upravljao vozilom, kaže Nikola koji je tog dana jedva čekao da kiša prestane padati kako bi napokon s bebom izašao na zrak.

Nepoznatom je počinitelju, govori Nikola, ispao branik. Možda budu imali sreće pa ga pronađu po serijskom broju. Osim toga, tvrdi da Citroen ima oštećenu lijevu prednju stranu. Nada se da će ga netko prepoznati po fotografijama koje je već objavio i na Facebook stranici "Istarski oglasnik". Zasad mu se javila samo jedna gospođa koja je svjedočila sudaru, ali također nije zapamtila registraciju.

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 20. svibnja oko 13.30 sati na Lungomareu u Puli u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao nepoznati vozilom Ulicom Lungomare te je u jednom trenutku prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio parkiranog automobila Seat, pulske registarske oznake u vlasništvu 24-godišnjaka. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o događaju odnosno vozilu i vlasniku vozila koji je prethodno i nakon opisane prometne nesreće ugrožavao sigurnost cestovnog prometa da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila naistarska@policija.hr. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom