NA PODRUČJU PUNTIŽELE

38-godišnji taksist vozio bez dozvole, lažno se predstavio, kod sebe imao "joint". ODBIO TESTIRANJE NA DROGE. DOBIO 13 DANA ZATVORA

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Arhiva/Ilustracija

Policijski službenici su 6. rujna oko 11.30 sati, na području Puntižele, zaustavili automobil Opel, pulske registarske oznake, kojim je 38-godišnjak obavljao usluge taxi prijevoza. Muškarac se kretao od smjera Fažanske ceste prema kampu, odbio je testiranje na prisutnost droge u organizmu, a utvrđeno je kako vozilom upravlja za vrijeme dok mu je vozačka dozvola istekla te mu je oduzeta jer se nije podvrgnuo zdravstvenom pregledu. Prilikom nadzora je policijskim službenicima odbio dati na uvid osobnu iskaznicu koju je imao kod sebe te je upotrijebio lažne podatke kao svoje kako bi izbjegao odgovornost, a prilikom pregleda je utvrđeno kako posjeduje jedan tzv. joint težine 0.78 grama i smotuljak s 1.99 grama marihuane.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, policijski službenici priveli su 38-godišnjaka u subotu na nadležni sud, koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 13 dana te je predan u Zatvor u Puli.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of