lakše ozlijeđeni

Uhićena vlasnica pasa koji su izgrizli druge pse i njihove vlasnike

| Autor: Novi list, Hina
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Zagrebačka policija uhitila je 24-godišnjakinju vlasnicu dvaju pasa koji su u četvrtak u dva navrata napali druga dva psa te njihove vlasnike, izvijestila je u petak Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Policija je priopćila da je su dva psa u vlasništvu 24-godišnjakinje, najvjerojatnije mješanac pasmine cane corso i američkog staforda te mješanac belgijskog ovčara, američkog staforda i afričkog goniča lavova, napali u četvrtak oko 17.40 sati u Lošinjskoj ulici maltezera u vlasništvu 53-godišnjakinje, a zatim i nju, ugrizavši je za rame.

Istog dana, oko 18.20 sati u Parku Kate Šoljić, isti su psi napali i ugrizli psa pasmine shibaino u vlasništvu 31-godišnjaka, a zatim i njega za podlakticu, po šakama ruku i oba koljena.

Policija dodaje da je 24-godišnjakinja nešto kasnije zaprijetila 53-godišnjem suprugu ranije napadnute 53-godišnjakinje.

Po saznanju o događajima, 24-godišnjakinja koja se dovodi u svezu s napadima je uhićena, dok je liječnička pomoć 53-godišnjakinji i 31-godišnjaku pružena u KB-u Sestara Milosrdnica gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

PUZ nadodaje da je na mjestu događaja obavljen očevid te da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter