SUSEDGRAD

Muškarac koji je sjekirom razbijao aute živio s mrtvom majkom? "Poludio je kad su mu došli iz Elektre"

| Autor: Novi list
(Snimio: Igor Kralj/Pixsell)

(Snimio: Igor Kralj/Pixsell)


Policija je danas oko 14.25 sati zaprimila dojavu da na području Susedgrada muškarac bez odjeće hoda ulicom i sjekirom oštećuje automobile. Prema dojavi, muškarac se potom uputio kući. Policijski službenici zatekli su ga na njegovoj adresi stanovanja i priveli ga u službene prostorije.

U kući u kojoj prebiva pronađeno je tijelo. Najvjerojatnije je riječ o starijoj članici muškarčeve obitelji. Zasad nije moguće utvrditi uzrok smrti, s obzirom na zatečeno stanje tijela, zbog posljedica dužeg proteka vremena, objavila je policija.

Na mjestu događaja angažirana je ekipa za očevide Policijske uprave zagrebačke. Muškarac je pod nadzorom policije, a slijedi kriminalističko istraživanje.

24sata doznaju od susjeda da je muškarac već duže vrijeme živio s tijelom svoje mrtve majke. Susjedi pričaju da je policija i ranije dolazila na vrata kuće u kojoj je živio, ali im muškarac nije otvarao vrata.

"Taman smo trebali na popodnevni odmor kad smo čuli krik i galamu. Muškarac se derao da nam pi*ka materina svima, da tko će njemu struju iskapčat. Došao je tu u dvorište i udario sjekirom auto", ispričala je za 24sata jedna svjedokinja napada rastrojenog muškarca.

Susjedi kao povod ovakvom rastrojenom ponašanju vide dolazak djelatnika Elektre, koji su muškarcu htjeli isključiti struju. Navodno je to izazvalo bijes kod muškarca, koji je za sve okrivio susjede.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter