Eksplozija

Policija za danas najavila protueksplozijski pregled kuće u kojoj je stradao vatrogasac

| Autor: Hina
(Snimila Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

(Snimila Kristina Stedul Fabac/Pixsell)


Policija je za srijedu najavila protueksplozijski pregled kuće u karlovačkom prigradskom naselju Borlin, za čijeg je gašenja od eksplozije u utorak ranjen 52-godišnji karlovački vatrogasac, kao i očevid, dodavši da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Izvijestila je da je u utorak oko 16.30 sati uslijed udara groma u obiteljsku kuću 72-godišnjakinje izbio požar u potkrovlju, a za gašenja je došlo do eksplozije u kojoj je ozlijeđen vatrogasac. Pritom su oštećeni i krov susjedne kuće te dva osobna automobila.

Događaj se zbio za velikog nevremena u Karlovcu u Žumberačkoj ulici po kojoj su se mogli naći ostaci čahura te crijepovi. Stanovnici su svjedočili da je prije dolaska vatrogasaca bila jedna velika eksplozija, a zatim je uslijedio niz manjih.

Susjedi su rekli i da je vlasnica lošeg zdravstvenog stanja te da je njezin suprug preminuo u prosincu prošle godine, a da je vjerojatno u kući držao vatreno oružje. Jedan od susjeda rekao je i da je bio privođen zbog posjedovanja vatrenog oružja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater