BURAN VIKEND

Vozači diljem Istre isključeni iz prometa zbog alkohola. Svi su "prespavali" u policiji

Ilustracija (PU istarska)

Ilustracija (PU istarska)


Pulska prometna policija je 25. svibnja oko 2,10 sati na autocesti A9, izvan naselja Višnjan prekršajno sankcionirala 32-godišnjakinju koja je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljala teretnim automobilom. Vozačica je zbog velike koncentracije alkohola prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Isključena je iz prometa i smještena u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama nadležni sud joj je odredio novčanu kaznu od 1450 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.
 
Porečka policija je  24. svibnja oko  11,30 sati kod kružnog toka Varvari zaustavila automobil, pulske registracijske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,10 promila upravljao 45-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Policijski službenici Policijske postaje Umag-Umago s ispostavom Buje-Buie su 25. svibnja oko 2,50 sati u Bujskoj ulici u Umagu zaustavili automobil, pulske registracijske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 23-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini