TRAGEDIJA U BROD MORAVICAMA

Teška nesreća: Vozačica se nakon zavoja zabila autom u zid i ogradu te izgubila život

| Autor: Marinko KRMPOTIĆ
Nesreća se dogodila u središtu Brod Moravica, na dnu ulice (Snimio Marinko Krmpotić)

Nesreća se dogodila u središtu Brod Moravica, na dnu ulice (Snimio Marinko Krmpotić)


Prekrasan proljetni dan u Brod Moravice je u prijepodnevnim satima donio, na žalost, tugu. Naime, u samom središtu mjesta, nedaleko trgovine Gavranović, dogodila se tragična prometna nesreća sa smrtnim ishodom. Žrtva je šezdeset i šestogodišnja žena koja živi na tom području, a koliko smo uspjeli saznati stradala je vozeći iz smjera Dobre prema središtu Brod Moravica.

Pred samim ulazom u središte, nakon jednog većeg od niza zavoja kojim se dolazi do Brod Moravica, izgubila je kontrolu nad vozilom te udarila u zid i ogradu jedne kuće koja se nalazi uz prometnicu. Nažalost, udarila je upravo stranom na kojoj sjedi vozač i taj je udarac, očigledno, bio koban te toliko žestok da joj, na žalost, nije bilo pomoći.

Djelatnici PP Delnice obavili su na licu mjesta uviđaj i nakon detaljne istrage bit će poznato što e dogodilo. Pretpostavke su, naravno, razne. Lako je moguće da uslijed neprilagođene brzine vozačica nije uspjela savladati posljednji od nekoliko složenijih zavoja kojim se dolazi do središta mjesta.

Moguće je svakako i nešto drugo, zdravstveni problemi ili nešto slično, a konkretnije pojedinosti znat će se po završetku istrage. U svakom slučaju jedan je život nepovratno izgubljen.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom