KRIM ISTRAŽIVANJE

Oduzeto mu oružje, droga amfetamin i psilocibinske gljive

| Autor: Šarlota Brnčić
Ilustracija

Ilustracija


Postupajući po operativnom saznanju policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave brodsko-posavske, oko 19.25 sati, na području Slavonskog Broda kod osobe su uočili oružje.

Utvrdili su da se radi o 44-godišnjaku kod kojega je pronađen i oduzet pištolj i 37 komada pripadajućeg streljiva (cal. 9 mm).

Navedeni je uhićen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen dom i prostorije koje osumnjičeni koristi.

Pritom je pronađeno i oduzeto 80,12 grama droge amfetamin i 1,07 grama psilocibinskih gljiva koje se nalaze na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka.

Također je pronađen i oduzet pištolj (cal. 7,62 x 25 mm) te 66 komada raznog streljiva.

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater