tragedija

48-godišnja žena koja je nestala u petak pronađena u šumi. Preminula je

| Autor: Hina
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


U čakovečkoj bolnici umrla je 48-godišnja žena koja je u petak nestala, a u subotu je u teškom stanju pronađena u šumi između Dragoslavca i Frkanovca, potvrdio je ravnatelj bolnice Igor Šegović.

"Pacijentica je dovezena u našu ustanovu u kritičnom stanju te se odmah pristupilo mjerama intenzivnog liječenja. Usprkos poduzetim mjerama, nažalost je došlo do smrtnog ishoda, a dalje će se izvršiti sudska obdukcija", rekao je kratko ravnatelj Šegović Hini.

Četrdesetosmogodišnjakinja se u petak oko 10 sati pješice udaljila iz obiteljske kuće u Dragoslavcu u nepoznatom smjeru, a sa sobom nije ponijela osobne dokumente, kao ni mobitel.

Policijska uprava međimurska odmah po zaprimanju prijave o njenom nestanku u suradnji s pripadnicima HGSS-a iz stanica Čakovec, Varaždin i Koprivnica te DVD-a Lopatinec, pokrenula je opsežnu potragu.

Žena je pronađena u subotu nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca, a na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom