u pritvoru

Pokušao pregaziti policajce na jednom dalmatinskom otoku, ispalo da je prijavljen za nasilje u obitelji

Ilustracija (Foto: Pu zadarska)

Ilustracija (Foto: Pu zadarska)


U nedjelju je na Hvaru policija pokušala zaustaviti 43-godišnjaka no on im je krenuo bježati, a kasnije se otkrilo da je ranije toga dana već bio prijavljen policiji. Policija je nad njime dovršila kriminalističko istraživanje zbog sumnje na prisilu prema službenoj osobi, oštećenje tuđe stvari, nasilje u obitelji i prijetnje, prenosi index.hr

Naime, u nedjelju oko 22 sata policijski službenici su u Starom Gradu na Hvaru pokušali zaustaviti osobno vozilo kojim je upravljao 43-godišnjak, međutim nije se zaustavio na njihov znak već je ubrzao. U jednom trenutku je promijenio smjer kretanja i vozilom krenuo prema policajcu koji se, da bi izbjegao udar  izmaknuo u stranu, opisuje policija. 

Nakon što je nastavio bježati usmjerio je vozilo i prema drugom policijskom službeniku i tom prilikom udario u službeno policijsko vozilo te je nastavio bježati. Naknadno je pronađen, te je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja također je utvrđena sumnja da se prethodnih dana  nasilnički ponašao prema bliskoj osobi i uputio joj prijetnje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan  policijskom pritvorskom nadzorniku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter