ulov dana

FOTO / Pali porečki dileri: U autu pronađena pozamašna količina kokaina, a pretragom doma su policajci imali što vidjeti

| Autor: Glas Istre


Porečka policija je 8. veljače oko 14.20 sati tijekom kontrole prometa u mjestu Bužanija zatekla vozilo pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak.

Prilikom kontrole, u vozilu je pronađeno 58.9 grama kokaina, dok je u pretrazi doma i poslovnih prostora koje koristi osumnjičeni zajedno sa 42-godišnjakinjom pronađeno još 178 grama kokaina, aparat za vakumiranje - zavarivanje, dvije vage s tragovima droge te pištolj sa šest komada streljiva.

U suradnji sa PP Umag - Umago s ispostavom Buje - Buie, porečka policija potiv 42-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu poradi neovlaštene proizvodnje i prometa droga u redovnom postupku, dok je 38-godišnjak uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet droga te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari 9. veljače u poslijepodnevnim satima predan u pritvorsku jedinicu policije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini