uhićena četvorica mladića

Najprije se fizički obračunali, a potom ga ugurali u prtljažnik i na Vallelungi izbacili iz auta

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Pulska policija kazneno je prijavila dvojicu mladića u dobi od 22 i 20 godina te dvojicu 19-godišnjaka koje sumnjiči da su počinili kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i dogovor za počinjenje kaznenog djela.

Naime, njih se sumnjiči da su jučer oko 15 sati u Trierskoj ulici, uporabom fizičke sile, a po prethodnom dogovoru, protupravno oduzeli slobodu 19-godišnjaku na način da je 20-godišnjak dogovorio susret u Trierskoj ulici s oštećenim te mu je zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, zadao više udaraca rukama, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Prijeteći mu predmetom nalik na pištolj, 22-godišnjak i 20-godišnjak su ga potom ugurali u prtljažni prostor vozila pulskih registracijskih oznaka u kojem su se kao vozač i putnik u vozilu nalazila druga dvojica osumnjičenih te su prevezli oštećenog na područje Vallelunge gdje su ga izbacili iz vozila.

Tijekom privođenja, kod 22-godišnjaka je pronađeno i 7.9 grama marihuane te mu je izdan prekršajni nalog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Četvorica osumnjičenih muškaraca uhićena su jučer u večernjim satima te će tijekom jutra biti predani u pritvorsku jedinicu policije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum